Vedligeholdelse af grønne områder med stor ekspertise

Trænger dit udeareal til professionel pleje?

Har du nogensinde set på din have eller det grønne område ved din arbejdsplads og tænkt, at det godt kunne trænge til en professionel pleje? Hvis det er tilfældet, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos MR Skovservice A/S kan vi nemlig være behjælpelige med vedligeholdelse af grønne områder med stor ekspertise.

Vi plejer og vedligeholder store såvel som små grønne områder. Det betyder, at vi gerne hjælper dig, uanset om du vil have plejet din have derhjemme, gården ved din ejendom, udearealet ved din erhvervsbygning eller et helt fjerde sted. Vi har base i Haderslev, og vi kommer derfor gerne ud og plejer dine grønne arealer, hvis de befinder sig et sted i Sønderjylland eller oppe mod Kolding.

Sådan passer og plejer vi dine udearealer

Vi forstår vigtigheden af at have et velplejet og flot grønt område, der er både pænt og funktionelt. Det ønsker vi at hjælpe dig med. Vi kan derfor hjælpe med alt lige fra græsslåning og hækklipning til større anlægsopgaver. Det hele afhænger af, hvad du ønsker hjælp til – vi skræddersyer nemlig en løsning til vedligeholdelse af grønne områder ud fra præcist dine ønsker og behov.

For altid at have et flot udeareal, kan du med fordel få en fast aftale om at få plejet dit grønne område. Det kan du eksempelvis kombinerer med vores ejendomsservice. Så plejer vi hele gårdarealet såvel som trappeopgangen, så du kan nyde godt af en nem og komplet løsning.

Kontakt os for en pris på vedligeholdelse af grønne områder

Vores priser på vedligeholdelse af grønne områder afhænger af, hvor stort et område, der er tale om, og hvorvidt du indgår en fast aftale. Du er derfor velkommen til at kontak​te os og fortælle os om dine ønsker, og så sammensætter vi et tilbud til dig.​

Du kan kontakte Tommy på telefon 60 16 85 65​eller e-mail: tommy@mrskovservice.dk.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til vedligeholdelse af grønne områder, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakte Tommy på telefon 60 16 85 65 eller på vores mail tommy@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook