Skoventreprenør med fokus på kvalitet og natur​

MR Skovservice A/S er en ældre virksomhed i Haderslev indenfor skovbrug- og drift. Selskabet er startet af skoventreprenør Martin Riggelsen i 2002, der selv har beskæftiget sig med skovbrug siden 1999.

Vi er en landsdækkende skoventreprenør-virksomhed med base i Sønderjylland. Mange af vores opgaver udføres her, fx i Haderslev og Kolding. Der udføres alle opgaver inden for professionelt skovbrug og vi stræber efter at være den førende skoventreprenør inden for branchen, og dette opnår vi kun ved at arbejde hårdt og målbevidst for vores kunder.

Mange års erfaring som skoventreprenør

Vi har som skoventreprenør mere end 18 års erfaring med speciale indenfor:

  • Skovning
  • Udkørsel
  • Plantning
  • Skovdyrkning
  • Rodfræsning
  • Træfældning
  • Skovrådgivning
  • Salg af råtræ

Det giver os de rette kompetencer til at betjene dig på højeste niveau. Arbejdet udføres af et fast team med mange års erfaring i faget. Som skoventreprenør sætter vi en personlig ære i at rådgive og udføre opgaverne således, at alle bliver tilfredse, og man går derfor ikke på kompromis med kvaliteten.

MR Skovservice A/S har gennemgået kurset naturnær skovdrift. Dette vil sige, at alle medarbejdere hos MR Skovservice A/S er uddannet i bæredygtig skovdrift og sporbarhed af træprodukter. Det er noget, vi prioriterer højt, og noget vi ved, vores kunder sætter pris på.

Kontakt din lokale skoventreprenør i Sønderjylland

​Kontakt os og tag en snak en skoventreprenør, som kan vurdere dit behov - så ser vi, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan i samme ombæring få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring på telefon 20 28 67 48 eller send os en e-mail på martin@mrskovservice.dk, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Du kan også altid henvende dig gennem kontaktformularen på hjemmesiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Kontakt os via telefon 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk.

Du kan også bede os om at ringe dig op eller komme med et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook