Køb af træ i alle størrelser​

Hos MR Skovservice A/S tilbyder vi køb af træ i alle størrelser og arter. Om du er privatkunde, erhvervskunde, skovfoged eller noget fjerde, er vi altid interesseret i køb af træ. Vi køber alle typer af træer i Danmark fra skoven, plantagen, rydninger eller læhegnet. Vi er oftest i området omkring Haderslev og Kolding, men vi arbejder gerne i hele Jylland.

Vi kan altid tilbyde nogle af markedets højeste priser på bl.a. løvtræskævler, nåletræstømmer og flistræ. Ligger du inde med for eksempel råtræ, løvtræ, nåletræ eller flistræ, opkøber vi det af dig.

Kontant afregning ved salg af træ

Hos MR Skovservice A/S kører vi altid med kontant afregning og godkendt opmåling, inden vi kommer og henter dit træ. Du kan derfor være sikker på, at du får den forventede pris på råtræet.

De gode træer vi afhenter, bliver brugt til savværkerne, hvorefter det kan bruges til byggematerialer og til møbler. Vores træflis bliver brugt af danske kraftvarmeværker.​

Vi køber også brænde og har derudover stor erfaring med køb af træ på rod. Vi er et kompetent firma, der giver dig en særdeles favorabel pris på træ.

Kontakt os i forbindelse med køb af træ

Ønsker du at høre mere om salg af træ og trækøb, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi tager godt imod alle kunder og giver god service. Hos os er du altid sikret gode råd og kompetent vejledning, før du foretager salg af træ til os.

Har du træ, der skal købes, så ring til os på telefon 20 28 67 48 eller kontakt os via vores e-mail martin@mrskovservice.dk. Du kan også bede os om at ringe dig op eller komme med et tilbud på din opgave gennem formularen på vores hjemmeside.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til skovservice, drift, træsalg, anlægsarbejde, kloakarbejde, ejendomsservice eller grønpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakt vores skoventreprenør på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook