Udkørsel af træ med de rette maskiner og kompetencer

Har du brug for professionelle kompetencer til udkørsel af træ i Jylland eller på Fyn, så er ​MR Skovservice A/S de rette at tage kontakt til.

Vi har maskinerne til udkørsel af træ

Vi har nye og moderne maskiner til udkørsel af træ, og vi kan køre i al slags terræn. Vi har blandt andet udkørselsmaskiner med bred dækmontering samt brede blødbundsbælter, så maskinerne ikke synker ned i det bløde underlag.

Vi har en omfattende og moderne maskinpark, hvilket betyder, at vi kan løse langt de fleste opgaver i forbindelse med udkørsel af træ samt andre opgaver inden for skovbruget. Alle vores udkørselsmaskiner kører med bioolie, for miljøet skyld.

Kontakt os og hør mere eller få et tilbud på udkørsel af træ

Har du brug for rådgivning omkring løsningen af lige netop din opgave, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsmetoder, hører vi meget gerne fra dig. Det samme gør sig gældende, hvis du har en konkret opgave, som du kunne tænke dig en pris på.

Vi kommer gerne ud forbi dig til en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan tale om dine ønsker og forventninger til opgaven samt vores løsningsforslag. Herefter sørger vi for at udarbejde et attraktivt og uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget opgaven kommer til at koste dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 28 67 48. Alternativt kan du dog også skrive til vores e-mail martin@mrskovservice.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til skovservice, drift, træsalg, anlægsarbejde, kloakarbejde, ejendomsservice eller grønpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakt vores skoventreprenør på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook