Grenknusning udføres for private og erhverv​

Har du brug for professionel hjælp til grenknusning, er du kommet til det rette sted. Hos ​MR Skovservice A/S har vi mere end 18 års erfaring inden for bl.a. grenknusning, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for både private og erhvervskunder i Midt- og Sønderjylland.

Hvad kan en grenknuser?

​Grenknusning er overfladeknusning, hvilket betyder at stød fjernes til jordoverfladen. Grenknusning kan bruges som klargøring til rodfræsning, hvis du f.eks. skal have fjernet et læhegn, men kan også bruges til brakarealer, piletræskulturer, eller hvis du skal have etableret jagtstier i skoven.

Stående træer på op til 20 cm. i diameter kan grenknuses direkte, hvor større træer gerne skal skoves først.

Vi har det rette udstyr til enhver opgave med grenknusning

Vi er altid opdaterede med nyt og moderne grej til at løse de forskellige knusningsopgaver, og vi kan dermed både løse store som små opgaver. Vi har bl.a. en traktormonteret grenknuser og en grenknuser monteret på en skovmaskine, så vi kan løse de særligt udfordrende opgaver.

Et ønske om at blive landets førende skoventreprenør

Vi ønsker at være den førende skoventreprenør i vores branche, og dette mål sigter vi efter ved at arbejde både målbevidst og hårdt for vores kunder. Derudover har vi de rette kompetencer til at kunne løse lige netop din opgave på det højeste niveau – og til den bedste pris.

Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde vores kunder den rette rådgivning, så opgaven bliver løst til din tilfredshed, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi ved fx også, at vores kunder går op i bæredygtighed, og derfor er naturværn en af vores høje prioriteter.

Kontakt os for en pris på grenknusning - eller hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med grenknusning, eller hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser og priser. 

Du kan enten ringe til os på telefon 20 28 67 48, eller du kan skrive til vores e-mail martin@mrskovservice.dk, hvis du foretrækker det.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til skovservice, drift, træsalg, anlægsarbejde, kloakarbejde, ejendomsservice eller grønpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakt vores skoventreprenør på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook