Træfældning ved rod

Er der plads i haven, kan træet fældes ved roden, det er billigere, men det laver også større skade i plænen, da et stort træ kan veje adskillige tons.

Sektionsfældning / topkapning

Er pladsen trang pga. bygninger, eller er der planter og belægning, som vi skal passe på, er sektionsfældning/topkapning løsningen. Hos ​MR Skovservice A/S mestrer vi mange forskellige måder at fælde træet på, bl.a. ved brug af svævebane eller nedfiring.

Fældning ved klatring er ikke uden risiko, og bør kun udføres af uddannede personer! Den rigtige beslutning skal træffes fra starten, så der ikke opstår farlige situationer.​

Beskæring

Den mest oversete og dog vigtigste opgave! Træer er skabt til at stå i en skov, hvor store grene naturligt skygges væk. I en have, eller ved en allé, er det vigtigt at vi får styret træerne fra starten. Det færdige resultat skal holdes for øje, selvom det er 20-30 år ude i fremtiden. 

Et træ, som ikke er beskåret i 10-15 år, er meget svær at rette op. Sårene bliver store, og de store sår er adgangsvej for råd, svamp og insekter. Derudover vil et stort sår hæmme træets vækst indtil det er groet sammen.

Hvis man kun stammer træet op, vil træet ikke udvikles korrekt, og man risikerer, at træet ikke får sin naturlige form.

Ved en korrekt beskæring, holder vi træets naturlige form, vi sørger for en stærk gren/stamme struktur, så grene og træ har de bedste forudsætninger i en storm, vi beskærer biologisk korrekt, dvs. vi efterligner naturens måde at overskygge grene. Derved opnår vi en naturlig forberedelse og udstødning af de grene, der skal skæres væk.​

Venter man 10-15 år med beskæring, kan det ønskede resultat måske være uopnåeligt, derudover vil det være langt dyrere, og langt mere skadeligt for træet, end hvis man beskærer en lille del hvert andet eller hvert tredje år.

Leder du efter mere end træpleje tilbyder vi også generel vedligeholdelse af grønne områder.

Få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os altid på at løse opgaverne til tiden, altid til aftalt pris og efter kundernes ønske.

Et tilbud samt ordre indeholder altid en beskrivelse af opgaven, tid for opstart og naturligvis en pris. Vi er forsikret, og vi lever op til skov- og naturstyrelsens miljøkrav.​ Du kan enten ringe til os på telefon 60 16 85 67, eller du kan skrive til vores e-mail bro@mrskovservice.dk.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til træpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakte Jacob på telefon 60 16 85 67 eller på vores mail bro@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook