Skovdyrkning – med naturen i fokus​

Har du brug for hjælp til skovdyrkning i form af at plante et enkelt træ eller dyrke et større skovareal, så er MR Skovservice A/S en højt kvalificeret samarbejdspartner. Vi løser alle typer opgaver indenfor skovdyrkning for både privat og professionelt skovbrug. Vi har base i Haderslev i Sønderjylland, men udfører skovdyrkning i hele landet – fx kommer en del af vores kunder fra Kolding, Fyn, Silkeborg, Århus og Vejle.

Vores services indenfor skovdyrkning

Vi tilbyder en række af tjenester i forbindelse med dyrkning af skov, så uanset hvad du har brug for, er det helt sikkert, at vores professionelle skoventreprenører kan hjælpe dig med dit projekt.

Salg af skovplanter

MR Skovservice A/S har eget salg af skovplanter, og vi skaffer gerne de træarter hjem, som du går og drømmer om til din skov. Vi planter træerne, så alt står som det skal, og så skoven kan dyrkes og bruges i overensstemmelse med dine forventninger og fremtidsplaner.​

Professionel skovfogedrådgivning

Hos MR Skovservice A/S tilbyder vi professionel skovfogedrådgivning. Dette er med til at sikre, at du opnår det bedst mulige resultat og netop den skovdyrkning, du ønsker. Skovfogedrådgivningen kan også hjælpe dig i forbindelse med tilskud og lignende.

Vi er en erfaren og dedikeret virksomhed, der arbejder målrettet på at blive den førende inden for skovdyrkning. Vi ved, at dette kun er muligt gennem høj faglighed, hårdt arbejde og ikke mindst tilfredse kunder.

Kontakt os og få professionel skovdyrkning

Kontakt os for den bedste skovservice på telefon 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk. Du kan også bede os om at ringe dig op eller komme med et tilbud på skovdyrkning ved at udfylde felterne i kontaktformularen her på siden. Vi bestræber os på at kunne besvare alle spørgsmål angående skovdyrkning samt vores øvrige ydelser og priser.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til skovservice, drift, træsalg, anlægsarbejde, kloakarbejde, ejendomsservice eller grønpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakt vores skoventreprenør på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook