​​Ring til os på

Telefon 20 28 67 48

​Eller skriv til

martin@mrskovservice.dk​

​Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

Tlf.: 20 28 67 48

Gode priser på køb af træ

17+ års erfaring med skovservice

Professionel rådgivning

Træfældning med effektive maskiner

Søger du kompetent skovservice med speciale i træfældning? Uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde, står vi hos MR SKOVSERVICE klar til at hjælpe dig med træfældning. Vi har base i Haderslev, Sønderjylland, men hjælper kunder over hele landet med vores landsdækkende skovservice. Som skoventreprenører har vi mange års erfaring og løser mange forskelligartede opgaver inden for området. 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med fældning af træer og træbeskæring, og vi hjælper allerede både private, erhverv, det kommunale, skovfogeder og parker. Vi har således erfaring med træfældning og træpleje og kan løse både store og små opgaver.

Træfældning hvordan?

Skal du have fældet nogle træer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe. Vi fælder effektivt træer med en kranmonteret sav.

​Med nye Ponsse-skovmaskiner fra 2018 har vi udstyret til at løse din opgave. 

Vores moderne skovmaskiner kan desuden køre i bynære områder, og vi kan derfor hjælpe med alle opgaver. Vi kan klare selve de vanskeligste træer.

Hvad koster træfældning?

Med det helt rette udstyr leverer vi sikker træfældning til netop det, du har brug for. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk​ for at høre, hvilken pris vi kan tilbyde. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vores priser er billige. Mr. Skovservice er certificeret og godkendt som biomasseproducent, hvilket betyder, at vi kan dokumentere vores bæredygtighed.

​FØLG VORES HVERDAG PÅ FACEBOOK​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

MR Skov​service A/S

CVR: 33049552

kontaktinformation