Træfældning med effektive maskiner

​Søger du kompetent skovservice med speciale i træfældning? Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, står vi hos MR Skovservice A/S klar til at hjælpe dig med træfældning. Vi har base i Haderslev, Sønderjylland, men hjælper kunder over hele landet med vores landsdækkende skov​service, og har fx også en del kunder i Kolding. Vi har mange års erfaring som skoventreprenører og løser mange forskelligartede opgaver indenfor området.

Miljøet indgår som en naturlig faktor i MR Skovservice A/S. Derfor bruger alle vores maskiner bioolie.

Manuel skovning og beskæring

Vi har dygtige og uddannede medarbejdere til manuel skovning af kævler. For korrekt skovning af kævler kræver det fremsynethed, planlægning og erfaring. Når vi skover tager vi hensyn til øvrig beplantning, opvækst/foryngelse, omgivelser etc. Miljøet indgår også som en faktor, og vi benytter os af biobenzin og alle vores maskiner bruger bioolie. Desuden kan vi hjælpe med opkøb af træ, se under: Køb af træ

Vi kan bl.a. hjælpe dig med fældning af træer og træbeskæring, og vi hjælper jævnligt både private, erhverv, det kommunale, skovfogeder og parker. Vi har således stor erfaring med træfældning og træpleje - og kan løse både store og små opgaver. For yderligere se under: Træpleje 

Træfældning hvordan? Vi hjælper gerne!

Skal du have udført træfældning, er du altid velkommen til at kontakte os, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder desuden effektiv træfældning med en kranmonteret sav.

​Med vores nye Ponsse-skovmaskiner fra 2018 har vi udstyret til at løse alle slags opgaver – også din. Vores moderne skovmaskiner kan desuden køre i bynære områder, og vi kan derfor hjælpe både i byen og på landet. Vi kan klare selv de vanskeligste træer.

Hvad koster træfældning?

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vores priser er konkurrencedygtige. MR Skovservice A/S er certificeret og godkendt som biomasseproducent, hvilket betyder, at vi kan dokumentere vores bæredygtighed. Det er både vigtigt for os og vores kunder, at vi værner om naturen – for hver en pris.

Selvom vores priser varierer fra opgave til opgave – om det fx er træpleje eller træfældning – er vi altid klar på at lave et godt tilbud til dig. Som regel kan vi allerede efter en enkelt samtale vurdere, hvad dit projekt omtrent vil koste.​

Kontakt os og få hjælp til fældning af træ

Med det helt rette udstyr leverer vi sikker træfældning til netop det, du har brug for. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 16 85 67 eller på vores mail bro@mrskovservice.dk for at høre, hvilken pris vi kan tilbyde.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til træpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakte Jacob på telefon 60 16 85 67 eller på vores mail bro@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook