​Træfældning med effektive maskiner

​Søger du kompetent skovservice med speciale i træfældning? Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, står vi hos MR Skovservice A/S klar til at hjælpe dig med træfældning. Vi har base i Haderslev, Sønderjylland, men hjælper kunder over hele landet med vores landsdækkende skovservice, og har fx også en del kunder i Kolding. Vi har mange års erfaring som skoventreprenører og løser mange forskelligartede opgaver indenfor området.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med fældning af træer og træbeskæring, og vi hjælper jævnligt både private, erhverv, det kommunale, skovfogeder og parker. Vi har således stor erfaring med træfældning og træpleje - og kan løse både store og små opgaver.

Træfældning hvordan? Vi hjælper gerne!

Skal du have udført træfældning, er du altid velkommen til at kontakte os, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder desuden effektiv træfældning med en kranmonteret sav.

Med vores nye Ponsse-skovmaskiner fra 2018 har vi udstyret til at løse alle slags opgaver – også din. Vores moderne skovmaskiner kan desuden køre i bynære områder, og vi kan derfor hjælpe både i byen og på landet. Vi kan klare selv de vanskeligste træer.

Hvad koster træfældning?

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vores priser er konkurrencedygtige. MR Skovservice A/S er certificeret og godkendt som biomasseproducent, hvilket betyder, at vi kan dokumentere vores bæredygtighed. Det er både vigtigt for os og vores kunder, at vi værner om naturen – for hver en pris.

Selvom vores priser varierer fra opgave til opgave – om det fx er træpleje eller træfældning – er vi altid klar på at lave et godt tilbud til dig. Som regel kan vi allerede efter en enkelt samtale vurdere, hvad dit projekt omtrent vil koste.

Kontakt os og få hjælp til fældning af træ

Med det helt rette udstyr leverer vi sikker træfældning til netop det, du har brug for. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk for at høre, hvilken pris vi kan tilbyde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Kontakt os via telefon 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk.

Du kan også bede os om at ringe dig op eller komme med et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook