​​Ring til os på

Telefon 20 28 67 48

​Eller skriv til

martin@mrskovservice.dk​

​Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

Tlf.: 20 28 67 48

Gode priser på køb af træ

17+ års erfaring med skovservice

Professionel rådgivning

​Køb af træ i alle størrelser

Hos MR Skovservice tilbyder vi køb af træ i alle størrelser. Er du privatkunde, erhvervskunde, skovfoged eller noget fjerde, kan vi hjælpe dig med køb af træ. Hos MR Skovservice køber vi alle typer af træer i Danmark fra skoven, plantagen, rydninger eller læhegnet. Vi er oftest i området omkring Haderslev, Sønderjylland, men vi hjælper også gerne uden for dette område.

Vi kan altid tilbyde nogle af markedet højeste priser på blandt andet løvtræskævler, nåletræstømmer og flistræ. Ligger du inde med for eksempel råtræ, løvtræ, nåletræ eller flistræ, opkøber vi det af dig.

Kontant afregning af køb af træ

Hos MR Skovservice kører vi altid med kontant afregning og godkendt opmåling, inden vi kommer og henter træet. Du kan derfor være sikker på, at du får den forventede pris på råtræet.​

De gode træer vi afhenter, bliver brugt til savværkerne, hvorefter det kan bruges til byggematerialer og til møbler. Vores træflis bliver brugt af danske kraftvarmeværker.

Vi køber brænder og har derudover stor erfaring med køb af træ på rod. Vi er et kompetent firma, der giver dig en særdeles favorable pris på træ.

Hør mere om salg af træ og trækøb

Ønsker du at høre mere om salg af træ og trækøb, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi tager godt imod alle kunder og giver god service. 

Har du træ, der skal købes, så ring til os på telefon 20 28 67 48 eller via vores mail martin@mrskovservice.dk​. Du kan også bede os om at ringe dig op eller komme med et tilbud på din opgave.​

​FØLG VORES HVERDAG PÅ FACEBOOK​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

MR Skov​service A/S

CVR: 33049552

kontaktinformation