Ejendomsservice tilpasses dine behov

Vi hjælper dig med at holde en præsentabel ejendom

Er du på udkig efter pålidelig ejendomsservice? Så er du kommet til de helt rette. Hos MR Skovservice A/S servicerer vi store som små ejendomme, og vi klarer alt inden for både indvendigt og udvendigt vedligehold. Vi kan derfor også hjælpe dig med at holde en pæn og præsentabel ejendom, som beboere og besøgende kan nyde godt af.

Hvis du har brug for hjælp til at varetage en ejendom et sted i Sønderjylland, så kommer vi gerne ud til dig. Vores virksomhed har adresse i Haderslev, men vores viceværtsservice dækker et stort område, herunder Kolding og lignende byer heromkring.

Hvad indebærer vores ejendomsservice?

Med vores ejendomsservice får du en komplet løsning. Her får du en gårdmand, trappevasker og vicevært i én. Vi kan derfor hjælpe med et væld af opgaver inden for service af ejendomme, herunder:

​Med vores omfattende erfaring inden for branchen leverer vi ejendomsservice af højeste kvalitet. Vi forstår vigtigheden af at vedligeholde og forbedre din ejendom, og vores dygtige ansatte arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dine specifikke behov bliver mødt effektivt og professionelt. Derfor kommer vi også hurtigt ud, hvis du akut har et problem i en ejendom.

Vi tilbyder en fast løsning med ejendomsservice, hvor vi kommer ud på et aftalt tidspunkt og vedligeholder i og omkring bygningen. Du behøver således ikke bekymre dig om, at snavs samler sig i opgangen, eller at hækkene gror utæmmet i gården – vi klarer alt, der er brug for.

Vil du høre mere? Kontakt os i dag!

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan sammensætte en løsning, der imødekommer dine behov, eller hvis du vil have et tilbud på vores ejendomsservice, så kan du altid ringe eller skrive til os. Så kan vi i fællesskab få lavet en god aftale.

Du kan også kontakte Tommy på telefon 60 16 85 65 eller e-mail: tommy@mrskovservice.dk.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til ejendomsservice, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakte Tommy på telefon 60 16 85 65 eller på vores mail tommy@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook