Køb af flis – vi gi’r den bedste pris​

Kunne du tænke dig at købe flis, eller har du selv træ, som du kunne tænke dig at få fliset? Så kan vi hos MR Skovservice A/S hjælpe dig. Vi har mere end 18 års erfaring inden for blandt andet flisning af træer, som vi kan udføre til konkurrencedygtige priser for kunder i Haderslev, Koldning, Sønderjylland og resten af hele Jylland.

De rette maskiner til flisning af træ

Vi køber selv træ på roden til flisning, og vi har særlige specialmaskiner til at flise unge bevoksninger. Lige netop de unge bevoksninger kan med fordel tømmes med fornuftig økonomi, og det samme gør sig gældende i forbindelse med øget tilvækst ved skovbevoksninger.

Vi har selv en flishugger til terrænhugning og hugning ved fast vej. Vi rådgiver desuden om, hvilken type maskine der er bedst egnet til din opgave med flisning, når vi kommer ud til en besigtigelse.

Skal vi hjælpe dig med at afsætte flisen, har vi direkte afsætning af flis via vores egne kontrakter til de danske fjernvarmeværker i blandt andet Haderslev, Horsens, Brørup og Grindsted, som gør køb af flis meget nemmere.

Kontakt os for køb af flis eller et gratis rådgivningsbesøg

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i køb af flis til en god pris hos os, eller hvis du kunne tænke dig at bestille et gratis rådgivningsbesøg ude hos dig. Vi kan desuden altid vejlede dig om vores ydelser og priser, hvis du gerne vil vide mere om disse.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 28 67 48, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail martin@mrskovservice.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med et tidspunkt.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til skovservice, drift, træsalg, anlægsarbejde, kloakarbejde, ejendomsservice eller grønpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakt vores skoventreprenør på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook