​​Ring til os på

Telefon 20 28 67 48

​Eller skriv til

mrskovservice@mail.dk

​Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

Tlf.: 20 28 67 48

Skovrejsning øger værdien på jord

Overvejer du en skovrejsning på noget af din jord i Sønderjylland, tilbyder vi hos MR Skovservice i Haderslev, skovrejsning med moderne maskiner, hvor vi varetager hele processen fra idéudvikling til eksekvering.

Vi er et team af professionelle fagfolk, der har speciale i at planlægge skovrejsning for landbrugere og jordbrugere, som ønsker et grønt område, som tilmed kan bidrage med at øge værdien på din grund. Når vi rejser en skov for dig, leverer vi alt, hvad det indebærer.

Du skal ikke bekymre dig om noget som helst, men blot se til, mens vi opgraderer din jord og det omkringliggende byggeri med en skov, som skaber liv og glæde. Vælg mellem flere forskellige skovtyper, design samt hvilken slags beplantning, den skal indeholde. Vi kan skaffe det hele, og du kan endda fra tilskud fra staten, da den støtter udvikling af nye skove.

Vi har 15 års erfaring med skovrejsning

Med 15 års erfaring i skovrejsning er specialister på området, og vi ved derfor, hvorledes det skal udføres korrekt, så skoven får de bedste forudsætninger. Vi leverer EU certificerede planter til formålet, og vi har professionel mekanisk ukrudtsbekæmpelse, således at dette holdes nede på et minimum.

Vi varetager alt fra planlægning af, hvorledes skoven skal se ud, hvilke planter og liv, den ellers skal indeholde til, hvordan den skal vedligeholdes. Grundet vores mangeårige erfaring er vi i stand til at opføre en skovrejsning efter bogen, og du får et flot resultat, der øger din grund- og jordværdi.

Vi kommer ud og giver et uforpligtende tilbud

Ønsker du at rejse en skov i dit nærområde, er vi den rette til at udføre opgaven. Lad os komme ud til dig og se på dine muligheder, hvorefter vi sammen sætter os ned og ser på dine ønsker og krav.

Vi er eksperterne, der kan hjælpe dig med at føre dine planer ud i livet, hvis det drejer sig om skovrejsning, så lad os høre fra dig, hvad du har i tankerne. Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning og sparring, så du kommer i mål med en skov, der er, som du ønsker den.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 20 28 67 48 eller skriv til

mrskovservice@mail.dk

​FØLG VORES HVERDAG PÅ FACEBOOK​

Vurderet 5.0 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

MR Skov​service ApS

CVR: 33049552

kontaktinformation