Jagt og vildtpleje

Går du og overvejer at lave ekstra tiltag for vildtet på din ejendom, eller drømmer du om at skabe det bedste jagtterræn helt fra bunden, så kan MR Skovservice A/S hjælpe dig fra idé til udførelse. Vi har stor erfaring inden for vildtpleje og vildtvenlige tiltag, hvad end det gælder fugle- eller hjortevildt.

Med et bredt udvalg af maskiner til terrænpleje, samt dygtige maskinførere og håndfolk, kan vi skabe de bedste rammer for vildtet på din ejendom.

Vildtpleje i skov

De første år efter en nyplantning har vildtet stor glæde af beplantningen, men med tiden bliver bevoksninger dog mere lukkede i toppen, og lavtsiddende grene skygges væk.

Dette betyder til dels at vildtet ikke kan finde den samme føde i bevoksningen som tidligere, ligesom de ikke finder det samme skjul.

En korrekt tynding af bevoksningen kan være med til at skabe bedre vækstvilkår i skovbunden, og dermed både føde og læ for vildtet.

Flis- og tømmerindtægter fra tyndinger kan med fordel bruges til at etablere vildtagere i skoven, eventuelt hvor bevoksningen er dårligst. Hermed får man et kerneområde for vildtet, hvor de finder føde over vinterhalvåret. Vildtagere kan eventuelt placeres i forbindelse med jagttårne, hvor de kan bruges som skydespor​

Læhegn og remisser

Læhegn og remisser har en fantastisk egenskab til at skabe variation i landskabet, samtidigt med at de skaber korridorer og opholdssteder for vildtet.

Remisser kan med fordel ligges hvor våde lavninger eller dårlig jord alligevel går markdriften urentabel.

Læhegn kan, med den rette afstand mellem sig, virke som både et forbedrende element for markdriften samt vildtet. Et velpasset læhegn kan have et læområde på over 30 gange læhegnets eget højde.

Uddannet skytte

​Vores skovfoged Bo er, foruden Skov- og landskabsingeniør, uddannet skytte.

Gennem​ sit arbejde som skytte, samt et passioneret jægerliv, har han opbygget en stor erfaring med jagt og vildtpleje. Især hjortevildtet har Bos store interesse, og han holder meget af at skabe de bedste vilkår for vildtet og jagten.

Er du interesseret i at høre hvad muligheder der er på din ejendom, kan du kontakte Bo på telefon 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Har du yderligere spørgsmål til skovservice, drift, træsalg, anlægsarbejde, kloakarbejde, ejendomsservice eller grønpleje, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde alle henvendelser, uanset om det handler om vores ydelser eller priser.

Kontakt vores skoventreprenør på telefon 20 28 67 48 eller på vores mail martin@mrskovservice.dk.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook