​​Ring til os på

Telefon 20 28 67 48

​Eller skriv til

martin@mrskovservice.dk​

​Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

Tlf.: 20 28 67 48

Gode priser på køb af træ

17+ års erfaring med skovservice

Professionel rådgivning

​Skovdyrkning af højeste kvalitet

​Har du brug for hjælp til skovdyrkning i form af at plante et enkelt træ eller dyrke et større skovareal, så er MR Skovservice en højt kvalificeret samarbejdspartner. Vi løser alle typer opgaver indenfor skovdyrkning for både privat og professionelt skovbrug. Vi har base i Haderslev i Sønderjylland, men udfører skovdyrkning i hele landet.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med rodfræsning, så kan du læse mere her. 

Salg af skovplanter

MR Skovservice har eget salg af skovplanter, og vi skaffer gerne de træsorter hjem, som du går og drømmer om til din skov. Vi planter træerne, så alt står som det skal, og så skoven kan dyrkes og bruges i overensstemmelse med dine forventninger og fremtidsplaner.

​​Professionel skovfogedrådgivning

Hos MR Skovservice tilbyder vi professionel skovfogedrådgivning. Dette er med til at sikre, at du opnår det bedst mulige resultat og netop den skovdyrkning, du ønsker. Skovfogedrådgivningen kan også hjælpe dig i forbindelse med tilskud og lignende.

Vi er en ældre og dedikeret virksomhed, der arbejder målrettet på at blive den førende inden for skovdyrkning. Og vi ved, at dette kun er muligt gennem høj faglighed, hårdt arbejde og ikke mindst tilfredse kunder.

​​

Kontakt MR Skovservice

Du kan kontakte os omkring skovdyrkning via telefon eller e-mail. Vores kontaktoplysninger finder du øverst på siden.

Du kan også bede os om at ringe op eller komme med et tilbud på skovdyrkning ved at udfylde felterne i menuen Kontakt os. Kontakt os for den bedst skovservice på telefonen 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk​.

​FØLG VORES HVERDAG PÅ FACEBOOK​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

MR Skov​service A/S

CVR: 33049552

kontaktinformation