​​Ring til os på

Telefon 20 28 67 48

​Eller skriv til

martin@mrskovservice.dk​

​Kontakt os og hør, hvad vi kan hjælpe dig med!

Tlf.: 20 28 67 48

Gode priser på køb af træ

17+ års erfaring med skovservice

Professionel rådgivning

Rodfræsning med stor grundighed​

​Uanset om det gælder rodfræsning af en enkelt rod eller flere hektarer i skoven, så går MR Skovservice altid til opgaven med grundighed og faglig stolthed, så vores kunders forventninger bliver indfriet.

Vi løser opgaver for både private og erhverv, og vi fræser alle slags rødder. Vores maskinpark er særdeles velekviperet, så vi kan stå for at løse alle dele af opgaven – lige fra rodfræsning til bortskaffelse.

Hvis du efterfølgende har brug for at plante nyt, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har base i Haderslev i Sønderjylland, men udfører rodfræsning i hele landet.

​​

Rådgivning af skovfoged

MR Skovservice yder desuden professionel skovfogedrådgivning. Rådgivningen kan være behjælpelig i forbindelse med eksempelvis tilskud og lignende. Vi arbejder målrettet mod, at blive den førende virksomhed inden for servicering af skovbrug, og vi sætter derfor stor ære i at kunne yde professionel og tilfredsstillende rådgivning.

​Fordele ved rodfræsning

Der er mange fordele ved at vælge rodfræsning fremfor at forsøge sig med at hive roden op. Det nemlig ikke altid er muligt at hive hele roden op. Hvis det alligevel lykkes, skal man efterfølgende fylde hullet op. Disse problemer er man fri for ved rodfræsning.

Rodfræsning er samtidig en god idé, hvis man ønsker at overgå fra skovbrug til landbrug, da det er skånsomt mod underlaget.

Kontakt MR Skovservice

Du kan kontakte os via telefon 20 28 67 48 eller e-mail: mrskovservice@mail.dk.

Du kan også bede os om at ringe op eller komme med et tilbud på rodfræsning ved at udfylde felterne i vores kontaktformular - Klik her. Ellers er du altid velkommen til at ringe på telefonen 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk​.

​FØLG VORES HVERDAG PÅ FACEBOOK​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

​Firmainformation

MR Skov​service A/S

CVR: 33049552

kontaktinformation