Rodfræsning med stor grundighed​

Uanset om det gælder rodfræsning af en enkelt rod eller flere hektarer i skoven, så går MR Skovservice A/S altid til opgaven med grundighed og faglig stolthed, så vores kunders forventninger bliver indfriet.

​​

Vi løser opgaver for både private og erhverv, og vi fræser alle slags rødder. Vores maskinpark er særdeles velekviperet, så vi kan stå for at løse alle dele af opgaven – lige fra rodfræsning til bortskaffelse.

​​

Hvis du efterfølgende har brug for at plante nyt, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har base i Haderslev i Sønderjylland, men udfører rodfræsning i hele landet.

Hvad kan en rodfræser?

​Rodfræsning er en dybdegående jordbearbejdning, hvilket betyder at jorden fræses i en dybde af 24 cm. Rotoren kører modsat rundt, så materiale som grene og rodstumper lægges i bunden. Dette giver det bedste resultat, i form af et rent barjordsbed, klar til plantning eller såning.

​​

Rådgivning af skovfoged

MR Skovservice A/S yder desuden professionel skovfogedrådgivning. Rådgivningen kan være behjælpelig i forbindelse med eksempelvis tilskud og lignende. Vi arbejder målrettet mod, at blive den førende virksomhed inden for servicering af skovbrug, og vi sætter derfor stor ære i at kunne yde professionel og tilfredsstillende rådgivning.​

Fordele ved rodfræsning

Der er mange fordele ved at vælge rodfræsning fremfor at forsøge sig med at hive roden op. Det er nemlig ikke altid muligt at hive hele roden op. Hvis det alligevel lykkes, skal man efterfølgende fylde hullet op. Disse problemer er man fri for ved rodfræsning.

​​

Rodfræsning er samtidig en god idé, hvis man ønsker at overgå fra skovbrug til landbrug, da det er skånsomt mod underlaget.

Kontakt MR Skovservice A/S

Du kan kontakte os via telefon 20 28 67 48 eller e-mail: mrskovservice@mail.dk.

​​

Du kan også bede os om at ringe op eller komme med et tilbud på rodfræsning ved at udfylde felterne i vores kontaktformular - Klik her. Ellers er du altid velkommen til at ringe på telefonen 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Kontakt os via telefon 20 28 67 48 eller e-mail: martin@mrskovservice.dk.

Du kan også bede os om at ringe dig op eller komme med et tilbud ved at udfylde vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Det siger vores kunder

Se flere af vores flotte anmeldelser inde på vores Facebookside

Har kun gode erfaringer med MR Skovservice A/S.

Per Langmach Nielsen

Via Facebook

Super service. ​​​Kan klart anbefales til alle!

Dan Winther Jørgensen

Via Facebook

Meget tilfreds med udført arbejde.

Mona Muusmann Petersen

Via Facebook